Αγγλία

Κλοπ: «Επιστρέφει το Νοέμβριο ο Λαλάνα»

Αισιόδοξος, πως ο Άνταμ Λαλάνα θα είναι έτοιμος να παίξει το Νοέμβριο, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

To comeback του Άνταμ Λαλάνα στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει, καθώς ο 29χρονος μέσος επέστρεψε από το Κατάρ όπου πραγματοποίησε το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ. Αυτή η εξέλιξη γέμισε με αισιοδοξία τον προπονητή των «κόκκινων» κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε και στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

«Είναι πολύ καλά νέα. Δεν μπορώ να πω τώρα, αλλά μετά την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα είναι έτοιμος. Είναι φανταστικό για μας. Όλοι ξέρουν πόσο ποιοτικός παίκτης είναι για αυτό είναι φανταστικό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα προκύψουν άλλα προβλήματα, όμως θα προσαρμοστούμε», ανέφερε ο Γερμανός κόουτς.

«Ο Μανέ έχασε κάποια παιχνίδια και τώρα είναι τραυματίας. Ο Λαλάνα και ο Κλάιν δεν είναι ακόμα καλά, όμως κι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Φυσικά θα ήταν καλύτερα αν έπαιζε ο Λαλάνα και σκόραρε σε κάποιο ματς αλλά δεν έγινε. Όμως είναι καλό που θα είναι μαζί μας σε λίγες βδομάδες», συμπλήρωσε ο 50χρονος τεχνικός.

Ο Άγγλος διεθνής είχε τραυματιστεί στο μηρό στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Λίβερπουλ κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει όλα τα ματς των «κόκκινων» μέχρι στιγμής.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x