Αγγλία

Κλοπ: «Οι περισσότερες ομάδες θέλουν να κερδίσουμε την Τσέλσι»

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα πολεμήσει μέχρι τέλους για τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα της αναπτερώσουν τις ελπίδες για πρωτάθλημα.

Δεν είναι μόνο οι οπαδοί της Λίβερπουλ που θέλουν τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι απόψε, αλλά όλη η Αγγλία –πλην των «Μπλε» φυσικά. Ή τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, στην συνέντευξη Τύπου πριν από το αποψινό ματς: «Είμαι σίγουρος πως πολλές ομάδες του πρωταθλήματος θέλουν να νικήσουμε. Κάτι τέτοιο -προφανώς- θα έκανε την Πρέμιερ Λιγκ λίγο πιο συναρπαστική».

Ο 50χρονος προπονητής ξεκαθάρισε ωστόσο πως η θέλησή τους και μόνο είναι αρκετό κίνητρο για το κυνήγι των τριών βαθμών ενώ τόνισε και την σπουδαιότητά τους: «Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε άλλο χρόνο ή βαθμούς. Δεν ευθυνόμαστε για την σχεδόν τέλεια απόδοση της Τσέλσι έως σήμερα γιατί εμείς τους κερδίσαμε μια φορά. Στα υπόλοιπα δεν έχουμε επίδραση. Αν χάσουν εδώ και νικήσουν στα υπόλοιπα παιχνίδια, πιθανόν να είναι πρωταθλητές».

Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ μετράει τρεις ήττες στις τελευταίες ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις που μεταξύ άλλων της κόστισαν τον αποκλεισμό σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Αγγλίας, ο Κλοπ όχι μόνο δεν χάνει την αισιοδοξία του αλλά συμβουλεύει τους φίλους των «κόκκινων» να κάνουν το ίδιο: «Παραμείνετε θετικοί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για το αντίθετο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x