Stoiximan Super League

Κοιτούν τερματοφύλακες από την ευρωπαϊκή αγορά στον Ατρόμητο

Χωρίς άγχος αναμένουν την απάντηση του Αντρέι Γκορμπούνοφ στον Ατρόμητο για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο, ήδη εξετάζουν περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Τα χρονικά περιθώρια και κατ’ επέκταση την υπομονή των ιθυνόντων του Ατρόμητου έχει εξαντλήσει η πλευρά του Αντρέι Γκορμπούνοφ αναφορικά με την πρόταση που έχει ο Λευκορώσος για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει την πρότασή τους από τις 14 Ιουνίου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει την απάντησή του, εξασφαλίζοντας αλλεπάλληλες παρατάσεις, ωστόσο με δεδομένο ότι η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή, το σίριαλ δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι η υπόθεση με τον Λευκορώσο θα έχει οριστική κατάληξη τη Δευτέρα (27/6), ωστόσο, ήδη εδώ και μερικές μέρες έχουν ξεκινήσει την αναζήτησή τους και σε περίπτωση, που ο Γκορμπούνοφ επιλέξει άλλο δρόμο, τότε ο «εκλεκτός» για τη θέση του «1» θα προέρχεται από την ευρωπαϊκή χώρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες υπάρχουν ήδη κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, όσο και ο προπονητής, Τραϊανός Δέλλας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Κυριάκου Κιβρακίδη, δεν υπάρχει ακόμα νεότερο και τις εξελίξεις «τρέχει» η πλευρά του παίκτη, που έχει διαμηνύσει προς τον Ατρόμητο ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x