Αγγλία

Κολάσινατς: «Αφήνω στο παρελθόν την επίθεση σε μένα και τον Οζίλ»

Πίσω του αφήνει ο Σέαντ Κολάσινατς την επίθεση που είχαν δεχτεί από αγνώστους, αυτός και ο συμπάικτης του στην Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ.

Για πρώτη φορά πήρε θέση ο Σέαντ Κολάσινατς, για το περιστατικό που είχε συμβεί στον ίδιο και τον Μεσούτ Οζίλ. Οι δύο παίκτες της Άρσεναλ, είχαν δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους τον προηγούμενο μήνα, με τους δύο δράστες να θέλουν τότε να κλέψουν το αμάξι του Οζίλ. Ο Κολάσινατς, όμως τους απέτρεψε, αφού δίχως να το σκεφτεί πάλεψε μαζί τους, σε μια πράξη γενναιότητας που σχολιάστηκε θετικά από την κοινή γνώμη.

Βέβαια, αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές να μείνουν για λίγο καιρό εκτός ομάδας από τους «κανονιέρηδες», αφού άπαντες φοβόντουσαν για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Χαρακτηριστικό ότι και οι δύο τους έμειναν εκτός της αποστολής για τον αγώνα με τη Νιούκαστλ, για την πρεμιέρα της Premier League.

Πλέον, και οι δύο έχουν επανέλθει στην αγωνιστική δράση, με τον Κολάσινατς να συμπεριλαμβάνεται και στην αποστολή της Άρσεναλ για τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Βόσνιος αριστερός μπακ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του σημερινού (19/9) αγώνα σχετικά με το συμβάν:

«Βεβαίως και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Φυσικά, ήταν δύσκολο ψυχικά για μένα να το ξεπεράσω, αφού αναγκάστηκα ακόμα και να λείψω από τις προπονήσεις για κάποιες μέρες. Τα κατάφερα όμως. Είμαι πίσω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά μαζί με την ομάδα και είμαι έτοιμος να τη βοηθήσω αγωνιστικά», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Δεν θέλω να μιλήσω με λεπτομέρειες για το τι έγινε τότε. Ότι έγινε, έγινε και είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Μεσούτ (Οζίλ). Επιστρέψαμε και επικεντρωνόμαστε, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, εδώ στη Φρανκφούρτη».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x