Stoiximan Super League

Κόλλησε με Αλ Τααβόν ο ΠΑΟΚ

Παίζοντας με πολλά νέα πρόσωπα και αρκετούς από τους θεωρητικά αναπληρωματικούς, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Αλ Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία, στο πρώτο του φιλικό για σήμερα.

Χωρίς να προκύπτουν πολλά ασφαλή συμπεράσματα, ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος στο πρώτο του σημερινό φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην ΑΛ Τααβόν με 1-1, σε ένα ματς που ο Αμπέλ Φερέιρα προσέφερε πολλές ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες και σε παίκτες που θεωρητικά θεωρούνται αναπληρωματικοί.

Το σκορ άνοιξε για τους Σαουδάραβες ο Αμισί στο 34’, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν κάκιστη ανασταλτική λειτουργία σε εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η απάντηση ήρθε στο 81’ με το γκολ του Ίνγκασον, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου.

Πλέον, αναμένεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αναμέτρηση κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ (20:00), που θα είναι και το δεύτερο φιλικό στο σημερινό απόγευμα.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Σαουδάραβες, καθώς έπαιζαν με θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν και μία ισχυρή βάση από το περσινό ρόστερ και βάσει αυτής της συνθήκης, η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 23’, με τον Ταγουάμπα να σουτάρει από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατήρι και να σταματάει στο δοκάρι.

Τελικά, η τιμωρία για την αναιμική εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ ήρθε στο 33’, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Αμισί βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με ένα απλό άγγιγμα στην μπάλα κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος βγήκε, αλλά ο Σφιντέρσκι που πήρε την μπάλα από τον Γαϊτανίδη, βρέθηκε σε θέση βολής, με τους αμυντικους της Αλ Τααβόν να διώχνουν πάνω στη γραμμή και 1-0 να παραμένει ως η ιστορία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, οι Σαουδάραβες έκαναν κι εκείνοι με τη σειρά τους αλλαγές, κάτι που φάνηκε και στην αγωνιστική τους παρουσία, με τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται και να φαίνεται περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο Γιόσιπ Μίσιτς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 53’ και το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει υποστεί διάστρεμμα.

Η πρώτη ευκαιρία από τους παίκτες του Φερέιρα δημιουργήθηκε στο 67’, όταν ο Ροντρίγκο από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Γαϊτανίδης που έπιασε την κεφαλιά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81’, με τον Λάζαρο Λάμπρου να εκτελεί το φάουλ, τον Μιχαηλίδη να πιάνει την κεφαλιά και τον Ίνγκασον σε δεύτερο χρόνο να τη στέλνει στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Μάλιστα, στο 86’ χάθηκε από τον ΠΑΟΚ μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 με τον Ροντρίγκο Σοάρες να πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Αλ Τααβόν είπε «όχι».

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (46' Μελίσσας), Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μίσιτς (53' Κάτσε), Αουγκούστο, Λημνιός, Στοχ (71' Λάμπρου), Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x