Ελλάδα

Κουτσοκούμνης: «Συζητάμε με τον υπουργό για τα δικαιοδοτικά όργανα»

Διευκρινήσεις αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις έδωσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε ερωτήσεις που δέχθηκε μέσω Facebook, αποκαλύπτοντας συζητήσεις με τον υπουργό για τα δικαιοδοτικά όργανα.

Διευκρινιστικές απαντήσεις σε όσα ερωτήματα έχουν προκύψει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έπειτα από σειρά ερωτήσεων που δέχθηκε στο Facebook.

Ο Κύπριος παράγοντας σε ερώτηση σχετικά αν τίθεται ζήτημα με τον καταρτισμό των δικαιοδοτικών οργάνων από τη στιγμή που η FIFA απέρριψε επί της ουσίας την τελευταία απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ενώ παράλληλα υπάρχει πάντα θέμα αξιοπιστίας των πειθαρχικών οργάνων παρά τη στελέχωσή τους από τακτικούς δικαστές, παραδέχθηκε ότι αποτελεί ένα θέμα που θα εξεταστεί με τον υπουργό, Σταύρο Κοντονή, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει ήδη σημείωμα για αυτό το ζήτημα.

Επιπλέον, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΠΟΡ FM, Κώστα Κετσετζόγλου για τη χρονική διάρκεια της διοικούσας επιτροπής, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανέφερε ότι αυτό θα οριστεί από τη FIFA.

Δείτε τις απαντήσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x