Αγγλία

«Κράξιμο» Μουρίνιο στη διοίκηση της Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σε κάκιστο σημείο οι σχέσεις του Πορτογάλου προπονητή με τη διοίκηση.

Μπορεί η Μαν. Γιουνάιτεντ να μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα νικώντας 2-1 τη Λέστερ, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει ξεκάθαρες αιχμές κατά της διοίκησης για την πενιχρή ενίσχυση της ομάδας του στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

«Θα είναι δύσκολη σεζόν για όλους, όχι μόνο για μας. Είχα κάνει τα πλάνα μου εδώ και μήνες και τελικά βρέθηκα σε μια κλειστή αγορά και σε μια κατάσταση που δεν περίμενα πως θα βρισκόμουν. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω γι’ αυτό. Τελείωσε, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε. Αυτό είναι θέμα μάνατζμεντ. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και εμείς οι μάνατζερ θα πρέπει να αποκαλούμαστε απλώς προπονητές», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο Πορτογάλος προπονητής, που είναι εδώ και μήνες σε ρήξη με άνθρωπο που κινεί τα νήματα διοικητικά στο σύλλογο, Εντ Γούντγουορντ.

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που επένδυσε περισσότερα από μας σε μεταγραφές. Θα πρέπει να συνηθίσουμε στις ομάδες με παίκτες της ίδιας ποιότητας με τους δικούς μας. Ξεχάστε ονόματα, φανέλες και ιστορία. Κάθε ματς είναι δύσκολο», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x