Κύπρος

Κράτησε τη διαφορά η Ανόρθωση και έριξε τον Ερμή

Σε ένα συναρπαστικό ματς, η Ανόρθωση νίκησε 3-2 τον Ερμή Αραδίπου στη Λεμεσό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και έριξε στη δεύτερη κατηγορία τους φιλοξενούμενους.

Η Ανόρθωση νίκησε δύσκολα 3-2 τον Ερμή Αραδίπου στη Λεμεσό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και διατήρησε το +8 στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας από την Πάφο, με τους φιλοξενούμενους να υποβιβάζονται και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που διαφαινόταν εδώ και αρκετό καιρό.

Στο 6’, ο Ντε Μέλο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 36’, ο Μπεσάτ από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Στεφανέλι έπιασε κεφαλιά και έκανε το 1-1.

Στο 53’, ο Πράνιτς με ωραία σέντρα βρήκε τον Σίλντενφελντ και αυτός με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Φιρινίδη για το 2-1. Στο 72’, ο διαιτητής Ψευδιώτης έδωσε πέναλτι λανθασμένα σε χέρι του Ψάλτη. Ο Ντούρις ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 3-1. Στο 82’, πάλι λανθασμένα ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε παράβαση πάνω στον Μπουλά από τον Μπεσάτ, καταλογίζοντας πέναλτι και ο πρώτος διαμόρφωσε το 3-2.


Ανόρθωση (Γιούργκεν Στρέπελ): Δημητρίου, Κοφί, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Μπουφ (Εγγλέζου 61'), Ντούρις, Βίκτορ, Πράνιτς, Ιωάννου, Στεφανέλλι

Ερμής (Δημήτρης Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Κατσιατή, Δεβέθα (Γεωργίου 76'), Πηλέας (Μαύρου 62'), Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Λαγός (Πούνας 54'), Μπανούσης, Μπουλά, Ντε Μέλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x