Europa League

Κρέσπο: «Ήμασταν ‘μαγκωμένοι’ σε όλο το ματς»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν «μαγκωμένοι» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκε ο Ανχελ Κρέσπο μετά το 0-3 από τη Σάλκε στην Τούμπα.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ του «Δικεφάλου» τόνισε πως έχασαν στην αρχή ευκαιρίες και πως μετά το 0-1 άλλαξαν όλα στην ομάδα, αφού δε θα έπρεπε να δεχτούν γκολ, ενώ έκρινε άσχημη τη συνολική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά: «Σε όλο το παιχνίδι, δείξαμε λίγο "μαγκωμένοι" και αυτό είναι ένα σχόλιο για όλους μας και την ομάδα. Μετά, παλέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά το γκολ τα άλλαξε όλα, γιατί πριν είχαμε κάνει κάποιες ευκαιρίες. Μετά, δεχτήκαμε και τα άλλα και η αδράνεια ήταν αυτή που μας στοίχισε.

Μιλήσαμε και πριν το ματς, αλλά και στο ημίχρονο και είπαμε πως, όσο σημαντικό είναι να βάλουμε γκολ, είναι και να μη δεχτούμε. Συνολικά, όμως, κάναμε ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα έως αδύνατα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο Στέλιος Μαλεζάς συμπλήρωσε πως: «Είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, σε αντίθεση με τη Σάλκε, που στην πρώτη ευκαιρία έβαλε το γκολ.

Είχε ποιότητα, πήγε το ματς όπως ήθελε και στο τέλος δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ και χάσαμε ένα παιχνίδι που πιστεύαμε ό, τι κάτι μπορούσαμε να πάρουμε.

Δεν νομίζω πως μας έλειπε το πάθος, είναι πολύ καλή ομάδα η Σάλκε και μετά το γκολ έπαιξε καλύτερα και έβαλε άλλα δύο γκολ. Πολύ δύσκολο να "γυρίσει" η κατάσταση. Εμείς, κοιτάμε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα και μετά θα δούμε το παιχνίδι στη Γερμανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x