Γαλλία

Ξανά εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά «για το καλό της ομάδας»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν επιμένει να αφήνει έξω από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Καρίμ Μπενζεμά, υποστηρίζοντας πως κοιτά μόνο το συμφέρον του συνόλου.

Από τον καναπέ θα συνεχίσει να βλέπει τους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας, ο Καρίμ Μπενζεμά καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάν εξακολουθεί να τον κρατάει εκτός. «Όλες οι αποφάσεις που παίρνω είναι για το καλό της ομάδας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπονοώντας πως η παρουσία του ποδοσφαιριστή στους «τρικολόρ» μόνο θετική δεν θα ήταν.

Θυμίζουμε, βέβαια, πως ο Μπενζεμά μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2016, είχε κατηγορήσει τον Ντεσάν για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του, κάτι το οποίο είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ο Γάλλος προπονητής.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πάντως, πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της χώρας, αν δεν ξεμπερδέψει πρώτα από τις δικαστικές του εκκρεμότητες. Κάτι που ίσως συμβεί στις 14 Οκτωβρίου, ημερομηνία στην οποία αναμένεται να βγει η απόφαση για την υπόθεση εκβιασμού του Μπενζεμά στον Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x