Stoiximan Super League

Ξανά… Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την άσχημη ήττα από τον ΟΦΗ στον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που άφησε στο κοινό του χάνοντας με 3-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκό απόψε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00, ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 29η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κάτι που του επιτρέπουν και οι λιγοστές απουσίες. Επιστρέφουν οι Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και Εμμανουηλίδης, ενώ θα λείψουν οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Άλτμαν και Αποστολάκης, όπως και οι Μουνιέ και Αρμενάκας για λόγους τακτικής.

Πιθανότατα οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στο 3-5-2, με τον Διούδη στο τέρμα, τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και σε ρόλο αριστερού στόπερ τον Οικονόμου και δεξιού τον Κουλιμπαλί. Ο Ινσούα και ο Γιόχανσον θα καλύπτουν τις αντίστοιχες πλευρές σε ρόλο μπακ-χαφ, ο Κουρμπέλης με τους Κάτσε και Δώνη θα είναι στο κέντρο, ενώ ο Χατζηγιοβάνης φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να πλαισιώσει τον Μακέντα στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Κουρμπέλη και Ινσούα θα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν, καθώς θα εκτίσουν ποινή στο ματς της 30ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί και Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x