Stoiximan Super League

Ξανά «ζεστός» για Σποράρ ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Σλοβένου επιθετικού Αντράζ Σποράρ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, με σλοβενικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του «δικεφάλου του Βορρά» για τον παίκτη.

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται τον όνομα του Αντράζ Σποράρ, με σλοβενικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για νέο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του επιθετικού της Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στον «δικέφαλο του Βορρά» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού που έχει πετύχει 15 γκολ σε 15 ματς φέτος, για τον οποίο ενδέχεται να κινηθούν ακόμα και τον Ιανουάριο.

Οι Σλοβένοι που είχαν αναφερθεί και πριν από περίπου τρεις μήνες για πιθανή μετακίνηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ, κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος, εξαιτίας της εντυπωσιακής μέχρι στιγμής πορεία του 21χρονου επιθετικού.

Ο Σποράρ έχει πετύχει 48 γκολ σε 105 ματς με την φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνας, ενώ φέτος μετρώντας ήδη 15 γκολ, έχει καταρρίψει το περσινό προσωπικό ρεκόρ των 13 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο παίκτης παρακολουθείται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό απέχει από μια πιθανή κρούση για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x