Αγγλία

Ξανανταμώνει με Μιλιβόγεβιτς ο Μάρκο Σίλβα;

Και τρίτος… μνηστήρας από την Αγγλία για τον Μάρκο Σίλβα! Όπως αποκαλύπτει ο "Independent", ο Πορτογάλος τεχνικός είναι Νο. 1 φαβορί για τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Σε ένα από τα πιο… hot ονόματα προπονητών εξελίσσεται εκείνο του Μάρκο Σίλβα!

Τα εξαιρετικά δείγματα γραφής του Πορτογάλου τεχνικού και στη Χαλ -παρά τον υποβιβασμό της- έχουν «αναγκάσει» πολλές ομάδες να βάλουν ψηλά στη λίστα τους τον 39χρονο (ακόμη) προπονητή και όπως όλα δείχνουν, έρχονται… κονταρομαχίες για χάρη του!

Μετά τις Σαουθάμπτον και Γουότφορντ, λοιπόν, και έπειτα από τις εξελίξεις που είχαμε την Τρίτη (23/5) σε Πόρτο και Λονδίνο, φαίνεται πως προστέθηκε και τρίτος σύλλογος της Premier που θέλει τον Σίλβα.

Ο λόγος για την Κρίσταλ Πάλας!

Όπως αποκαλύπτει ο "Independent", μετά την ξαφνική παραίτηση του Σαμ Άλαρνταϊς και το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Πορτογάλου κόουτς με την Πόρτο, ο Μάρκο Σίλβα είναι το Νο. 1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «αετών»!

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, μάλιστα, οι άνθρωποι της λονδρέζικης ομάδας έχουν κάνει ήδη μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και μένει να δούμε αν ο Σίλβα θα ανταμώσει ξανά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x