Stoiximan Super League

Ξαναχτύπησε ο Βέλλιος και γλίτωσε τα χειρότερα ο Ατρόμητος

Η Λαμία προηγήθηκε με τον Τουράμ (72'), όμως ο Βέλλιος βρήκε ξανά δίχτυα στο φινάλε (84') και ισοφάρισε (1-1) για τον Ατρόμητο, που πήρε τον βαθμό σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι -που στο φινάλε πήρε φωτιά- ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 τη Λαμία, με τον Απόστολο Βέλλιο να… σώζει το βαθμό στο φινάλε, όπως είχε κάνει και στο ματς του πρώτου γύρου (τότε με εντυπωσιακό ψαλιδάκι). 4006936

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 72’ με γκολ του Τουράμ, ενώ ο Βέλλιος στο 84’ισοφάρισε με κεφαλιά, διατηρώντας το αήττητο στο Περιστέρι για τέταρτο διαδοχικά παιχνίδι.

Χαμηλά έμεινε ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε χωρίς σπουδαίες φάσεις, ενώ στο φινάλε του δεύτερου μισού οι δύο ομάδες… ξύπνησαν και πήραν από έναν βαθμό.

Στην 7η θέση ανέβηκε ο Ατρόμητος με 19 βαθμούς, ενώ η Λαμία στη 10η με 18 (με Άρη και Βόλο, όμως, να αγωνίζονται αύριο).

Το ματς

Ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο της κυκλοφορίας και έψαξε τους διαδρόμους προς την εστία της Λαμίας, όμως δεν βρήκε τις λύσεις . Ο ρυθμός στο παιχνίδι έμεινε στα… χαμηλά, με πολλά φάουλ, λάθη και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό είναι πως τα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν χωρίς τελική φάση στην εστία των δύο ομάδων, με τους τερματοφύλακες να είναι… θεατές στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Η Λαμία έψαξε λύσεις κυρίως με αντεπιθέσεις, με τον Τιρόνε να αποτελεί τον κύριο εκφραστή της επιθετικής της δραστηριότητας, ενώ αντίστοιχα ο Μανούσος δημιούργησε τις υποψίες απειλής για τη εστία των φιλοξενούμενων.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να ανεβαίνει στο δεύτερο μισό, με τον Ατρόμητο να απειλεί στο 49’ με δυνατό σουτ του Κατράνη που πέρασε άουτ, ενώ στο 64’ η κεφαλιά του Βέλλιου είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 72’ η Λαμία βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Τουράμ να νικάει τον Μέγερι σε τετ α τετ, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας από βαθιά μπαλιά του Δημούτσου.



Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει, με τον προβολή του Ούμπιδες που μπλόκαρε ο Κάχριμαν, ενώ στο 85’ ο Βέλλιος έδωσε τη λύση, με κεφαλιά που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.



Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (64’ Ούμπιδες), Μανούσος, Ρόσα (54’ Ανδρούτσος), Ουγκράι (75’ Γιακουμάκης), Βέλλιος.
Στον πάγκο έμειναν οι: Μανδάς, Μπαένα, Κάχιλα, Γκάλο.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (81’ Βύντρα), Ασίγκμπα, Τουράμ, Τιρόνε (65’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Σκόνδρας.
Στον πάγκο έμειναν οι: Θεοδωρόπουλος, Ρόμανιτς, Ανάκογλου, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x