Ελλάδα

Ξεκίνημα με ισοπαλία για ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει επιτυχημένα τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ο ΠΑΟΚ, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Χαγβάλια από το Κόσοβο.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Χαγβόλια από το Κόσοβο στο Παφιακό Στάδιο της Κύπρου στην πρεμιέρα των προκριματικών του Τσάμπινς Λιγκ γυναικών και θα περιμένει τα επόμενα ματς για να «ρεφάρει» και να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στο 15' όταν η Μπαϊραμάι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ της Κρασνίκι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και ισοφάρισε με την Χατζηγιαννίδου στο 57'. Η πίεση του «Δικεφάλου» συνεχίστηκε και στο 76' η Παντελιάδου έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και πάλι την ερχόμενη Πέμπτη στο Παφιακό Στάδιο με την Κλάκσβικ, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Τσίρειο Στάδιο.


ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Γιάννου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη (76' Σακελλάρη), Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Μπραμέ (46' Γιάννου), Γκάτσου

Χαγβάλια: Ρετσέπι, Κουράι, Μπερίσα, Κάτσιου (88' Σύλια), Κρασνίκι, Κριέζιου, Μπεγκόλι, Μπερίσα, Μπάιρα (77' Σελμάνι), Μπαϊραμάι (83' Ρέξα), Ελεζάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x