Stoiximan Super League

Κωνσταντίνου: «Οι διακρίσεις στην Ελλάδα κατευθύνονται από μία ομάδα»

Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλήσει για την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και τις αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά ότι έδωσε το παρών στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ «γιατί ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους μεγάλους συλλόγους».

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού προς τον Αντρέα Στραματσόνι τόνισε:

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και τέτοια περιστατικά όπως έγινε στις αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι. Σε έναν σύλλογο αποφασίζει όμως η διοίκηση, όχι ο κόσμος. Ο φίλαθλος θέλει τίτλους και διακρίσεις. Οι τίτλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν προσωποποιηθεί και όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ξέρετε ότι υπάρχει μια συνεργασία. Ας περιμένουμε».

Για τα πλέι οφ:

«Tα πλέι οφ θα είναι ένα θρίλερ μέχρι τέλους για την πρώτη θέση. Ο Πανιώνιος είναι ένα αουτσάιντερ, αν κερδίσει κάποιος δυο φορές τον Πανιώνιο θα τερματίσει πρώτος. Η μεγάλη απόκρουση ήταν του Γλύκου στο τετ α τετ του Μπεργκ. Καθόρισε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σταθερός σε όλο το ματς. Και ο Παναθηναϊκός λέει να γίνει πρώτα το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x