Ελλάδα

Λάμπρου: «Πάμε στην Αυστρία για την πρόκριση, έχουμε παίξει το πρώτο ημίχρονο»

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελπίδων μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη-πρόκριση μέσα στην Αυστρία, εμφανίστηκε ο Λάζαρος Λάμπρου, παρά τη σημερινή ήττα με 1-0.

Η ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την αντίστοιχη της Αυστρίας, με 1-0, μέσα στην Τούμπα, δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για την πρόκριση στα τελικά του Euro U21. Ωστόσο, δεν αποθαρρύνει και τους νεαρούς άσους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας...

Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τα λεγόμενα του Λάζαρου Λάμπρου, με τον 20χρονο επιθετικό της Φορτούνα Σιτάρντ να ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα για την Ελλάδα!

«Παρά την ήττα δείξαμε ότι μπορούμε να πάμε στην Αυστρία και να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Με εξαίρεση το πρώτο 30λεπτο που δεν ήμασταν καλοί, ανεβάσαμε ρυθμό, τους πιέσαμε πάρα πολύ και οδηγήσαμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε. Το κρύο γκολ που δεχτήκαμε, δυσκολεύει την κατάσταση για εμάς αλλά παρ’ όλα αυτά εμείς θα πάμε να κάνουμε την υποχρέωση μας, για να πάμε στα τελικά», είπε αρχικά ο Λάμπρου.

Και συνέχισε: «Έχουμε το υλικό, έχουμε τους παίκτες και με το κατάλληλο πλάνο του προπονητή μας, γιατί όχι, να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και απλώς αυτή τη στιγμή έχουμε παίξει το πρώτο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x