Stoiximan Super League

Λάρσον: «Πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη, φοβερή η εικόνα του κόσμου»

Ο Ντάνιελ Λάρσον στάθηκε στη σημασία των τριών βαθμών μετά το «διπλό» στην Ξάνθη, ενώ εξήρε την παρουσία των οπαδών του Άρη και μίλησε για το ντεμπούτο του.

Η σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών και η παρουσία του κόσμου του Άρη στην Ξάνθη ήταν τα σημεία στα οποία στάθηκε ο Ντάνιελ Λάρσον, μιλώντας μετά το χθεσινό «διπλό» των «κιτρινόμαυρων» στα Πηγάδια.

Παράλληλα, ο 31χρόνος Σουηδός μέσος αναφέρθηκε και στις συνθήκες που έχει συναντήσει στη νέα του ομάδα, δείχνοντας ικανοποιημένος, ενώ μίλησε και για το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάρσον:

Για το χθεσινό ματς: «Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Τη χρειαζόμασταν πολύ. Σκοράραμε νωρίς και αμυντικά ήμασταν σχεδόν τέλειοι. Είναι δύσκολο να πω αν άλλαξε κάτι από το ματς με τον Λεβαδειακό. Ίσως ήμασταν πιο αποφασισμένοι. Πολλά ήταν εναντίον μας στο προηγούμενο ματς».

Για την εμφάνισή του: «Όσο αφορά τη δική μου παρουσία, πρέπει να αρχίσω να παίρνω αγωνιστικά λεπτά. Στο μέλλον ελπίζω να μπορώ να προσφέρω περισσότερα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Πολύ καλές. Δεν περίμενα αυτή την εικόνα από τον κόσμο. Ήταν φοβεροί. Μία ευχάριστη έκπληξη. Μέσα στην ομάδα διαθέτουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ ανθρώπων και ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x