Stoiximan Super League

Λεάλι: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, απαράδεκτο το αποτέλεσμα στον Πλατανιά»

Τα λάθη που στέρησαν από τον Ολυμπιακό τη νίκη στο ματς με τον Πλατανιά σχολίασε ο Νίκολα Λεάλι, τονίζοντας πως πρέπει να λειτουργήσουν ως μάθημα για να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς απρόοπτα.

Νίκες μέχρι το φινάλε είναι ο στόχος του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε, σύμφωνα με τον Νίκολα Λεάλι, ο οποίος αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά και τις δυσκολίες που κρύβει το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:
Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Είναι μόνο η αρχή είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος, έχουμε 10 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο και αυτό δείχνει πως τα πηγαίνουμε πολύ καλά μέχρι τώρα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι, να καταφέρνουμε πάντα να κερδίζουμε γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Σίγουρα είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Είναι μία ομάδα που έχει τρόπο να δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους της. Για αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δε θα είναι εύκολο. Όμως θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για το ματς με τον Πλατανιά, τα λάθη της ομάδας και το αν η μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης: «Πραγματικά κάναμε μεγάλα λάθη. Προηγηθήκαμε με δυο γκολ όμως δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει την ισοπαλία. Ήταν κάτι απαράδεκτο από μας γιατί είμαστε Ολυμπιακός και δεν επιτρέπεται όταν κερδίζουμε 2-0 να αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα όμως το παιχνίδι αυτό τελείωσε και θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε με το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι πλέον είναι βασικός: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μου στον Ολυμπιακό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και με βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Εγώ προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να τα πηγαίνω όσο καλύτερα μπορώ σε όλες τις διοργανώσεις».
Για το τι θα ήθελε να ζήσει τους επόμενους μήνες με τον Ολυμπιακό: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς, πρέπει να σκεφτόμαστε τις άμεσες υποχρεώσεις μας και τα παιχνίδια που έρχονται. Έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να κερδίσουμε αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x