Βέλγιο

Άσος… από ημίχρονο η Λέουβεν με Μέρτενς

Χάρη σε δύο γκολ του Μέρτενς στο 15’ και στο 38’, η Λέουβεν κέρδισε 2-1 την Σταντάρ Λιέγης. Τεσσάρα της Σαρλερουά σε Έουπεν, ισοπαλία για Αντβέρπ.

Μερσιέ κερνούσε, Μέρτενς… σκόραρε στο 15’ και στο 38’ και κάπως έτσι η Λέουβεν επικράτησε με 2-1 της Σταντάρ Λιέγης, που μείωσε στο τέταρτο λεπτό του επιπλέον χρόνου με το τέρμα του Φάι, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, δε, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες πλέον στην μέση της βαθμολογίας, ενώ σημειωτέον υπήρξαν... 13 λεπτά καθυστερήσεις συνολικά!

Η Αντβέρπ ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με σκορ 1-1 με την Γκενκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32΄ με τον Ονουάτσου, με τον Φίσερ να σώζει τον βαθμό για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του φετινού Europa League, σκοράροντας στο 82’.

Ενώ στο τρίτο σημερινό απογευματινό παιχνίδι, η Σαρλερουά έκανε… περίπατο απέναντι στην Έουπεν, όπως μαρτυράει και το τελικό 4-0 υπέρ της και δη εκτός έδρας!

Τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο… 49’ και τον Νίκολσον να σημειώνει χα-τρικ, ενώ ο Γκολιζαντε… άνοιξε τον χορό στο 8ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x