Stoiximan Super League

Λοντίγκιν: «Κάτι υπήρξε με τον ΠΑΟΚ»

Μιλώντας σε ρωσικά Μέσα ο Γιούρι Λοντίγκιν παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά πως υπήρξε «φλερτ» με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ δικαιολόγησε και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τούμπα.

Συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο γκολκίπερ της Ζενίτ ρωτήθηκε για την επίσκεψή του στο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στα Τρίκαλα και τόνισε πως επισκέφτηκε την Τούμπα για να δει από κοντά τους παλιούς του συμπαίκτες, Μακ και Μαουρίσιο. Πάντως για ακόμη μία φορά δεν αρνήθηκε το ότι υπήρξε «φλερτ» με τους Θεσσαλονικείς.

«Ήμουν εκεί, απλά για να δω από κοντά τον Μακ και τον Μαουρίσιο. Εδώ και πολύ καιρό είχα υποσχεθεί να τους επισκεφτώ, προέκυψε στο πρόγραμμα το παιχνίδι του κυπέλλου, που από μόνο του δε σήμαινε τίποτα για μένα, πήγα για να δω τους φίλους μου, που χάρηκαν για την επίσκεψη. Επαιξαν καλά και κέρδισαν. Ο Μαουρίσιο ήρθε από τον πάγκο, ενώ ο Μακ ξεκίνησε βασικός. Σ’ ότι αφορά κάποιες προηγούμενες δηλώσεις μου, δεν υπαινίχθηκα τίποτα, ούτε προετοιμάστηκα για κάτι. Απλά είπα την αλήθεια και πως αισθανόμουν εκείνη την στιγμή. Σ’ ότι αφορά μια μεταγραφή: εάν είναι να συμβεί κάτι καλό θα το δούμε. Τώρα, είμαι στο προπονητικό κέντρο με τη Ζενίτ και η σκέψη μου είναι να προετοιμαστώ σωστά με την ομάδα. Ναι, υπήρξε κάτι με τον ΠΑΟΚ...», είπε μιλώντας στο «championat.com» ο Λοντίγκιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x