Γαλλία

Πάμπλο Λονγκόρια για οπαδούς Μαρσέιγ: «Μου είπαν είτε παραιτείστε, είτε ξεσπά πόλεμος...»

Για τις απειλές που δέχθηκε, τόσο εκείνος, όσο και άλλα στελέχη της Μαρσέιγ, μίλησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια.

Η μεγάλη κρίση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της Μαρσέιγ δεν λέει να... κοπάσει, μετά και την επεισοδιακή συνάντηση ανθρώπων της ομάδας με αντιπροσωπεία οπαδών, που είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση τόσο του προέδρου και τριών ακόμη στελεχών, όσο και εκείνη του προπονητή, Μαρθελίνο.

Λίγες μόνο ώρες μετά και την οριστική του παραίτηση από τον διοικητικό θώκο των Μασσαλών, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «La Provenza», επιβεβαιώνοντας πως δέχθηκε απειλές από τους οπαδούς.


«Κατάφερα να μιλήσω για λίγα λεπτά, μετά με διέκοψαν και γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο η κατάσταση. Μας είπαν: "Εσείς οι τέσσερις παραιτηθείτε, αλλιώς αυτό είναι πόλεμος". Ξεπεράστηκαν τα όρια. Δεν μπορώ να ακούω "στη Μασσαλία είναι έτσι". Δεν είναι φυσιολογικό για έναν προπονητή ποδοσφαίρου, να δέχεται απειλές. Να επικρίνουν, ναι, γιατί μας πληρώνουν, αλλά όχι να απειλούμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων, αποτυπώνοντας το τεταμένο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των σχέσεων της διοίκησης και των οργανωμένων φιλάθλων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x