Γαλλία

Ανατροπή με Λονγκόρια: Ανακοίνωσε ότι παραμένει πρόεδρος της Μαρσέιγ

Την παραμονή του στην προεδρία της Μαρσέιγ ανακοίνωσε ο Πάμπλο Λονγκόρια, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί μετά τη διαμάχη του με τους οπαδούς της ομάδας!

Την απόφασή του να παραμείνει στην προεδρία της Μαρσέιγ, ανακοίνωσε ο Πάμπλο Λονγκόρια!

Παρότι προ ημερών είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί λόγω της πολύ έντονης διαμάχης που είχε και τις απειλές που δέχθηκε από οπαδούς του συλλόγου, τελικά ανακάλεσε, αποφασίζοντας να παραμείνει ως ο ισχυρός άνδρας των Μασσαλών.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της στάσης του Λονγκόρια έπαιξε η στήριξη που του πρόσφερε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Φρανκ ΜακΚόρτ, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τους οπαδούς της ομάδας για τη συμπεριφορά τους απέναντί του.

«Δεν θα μακρηγορήσω, αλλά ήθελα να σας μιλήσω. Σας απευθύνομαι ως πρόεδρος της Μαρσέιγ που είναι και ο λόγος που σας κάλεσα εδώ. Αποφάσισα να παραμείνω πρόεδρος της Μαρσέιγ.

Σήμερα είχα μια πολύ μεγάλη συζήτηση με τον Φρανκ ΜακΚόρτ και το διοικητικό συμβούλιο και μου έδειξαν απεριόριστη στήριξη. Όλη αυτή η στήριξη μου ζεσταίνει την καρδιά, μου δίνει πολλή ενέργεια. Θα είμαι στο Παρίσι την Κυριακή για το ματς με την Παρί»
.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x