Γαλλία

Λουίς Ενρίκε για την ήττα από τη Νις: «Μου άρεσε η νοοτροπία μας, παλέψαμε μέχρι τέλους»

Δηλώσεις μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Νις, έκανε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε.

Την πρώτη ήττα της στη φετινή Ligue 1 γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής (15/9) η Παρί Σεν Ζερμέν, χάνοντας με 3-2 από τη Νις μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των πρωταθλητών, Λουίς Ενρίκε, αρχικά έπλεξε το εγκώμιο της Νις, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι παρά την ήττα, είναι πιο ευχαριστημένος από τους παίκτες του σε σύγκριση με το πώς αισθανόταν μετά τη νίκη επί της Λιόν.

Τέλος, μίλησε για τον Εμπαπέ, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν εξαρτάραι πλήρως από αυτόν, αφού έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές για την επιθετική του γραμμή.

«Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα πολύπλοκο παιχνίδι, ιδιαίτερα λόγω του επιπέδου και των ιδεών που βάζει στο παιχνίδι της η Νις. Ήταν πιο ψύχραιμοι από εμάς. Κάποια πράγματα πήγαν καλά για εμάς, αλλά δεν ήταν αρκετό. Θέλω να συγχαρώ τη Νις και τους ποδοσφαιριστές της για την απόδοσή τους και την ποιότητα του ποδοσφαίρου τους.

Η Νις είχε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, περισσότερες αντεπιθέσεις, ήταν πιο αποτελεσματική και κάπως έτσι ήρθε η νίκη της. Ωστόσο, είμαι πιο χαρούμενος μετά από αυτή την ήττα παρά από ότι ήμουν μετά τη νίκη επί της Λιόν, διότι κόντρα στη Νις οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι τέλους παρά τις πολλές δυσκολίες. Προφανώς η ήττα πονάει, αλλά πρέπει όλοι να προοδεύσουμε. Μου άρεσε η νοοτροπία που δείξαμε.

Δεν πιστεύω ότι εξαρτόμαστε πλήρως στον Εμπαπέ. Μου αρέσει πολύ η επιθετική γραμμή μας. Ο Εμπαπέ θα συνεχίσει να σκοράρει, είναι στο DNA του. Αλλά θα σκοράρουν και οι υπόλοιποι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x