Stoiximan Super League

Λυμπερόπουλος: «Δεν υπάρχει '''γλυκός'' αποκλεισμός – Τώρα κοιτάμε τον Ατρόμητο»

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έστρεψε την προσοχή όλων στην ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος αναγνώρισε πως για καμία ομάδα δεν υπάρχει «γλυκός» αποκλεισμός.

Στο παρελθόν οφείλει να αφήσει η ΑΕΚ τον αποκλεισμό στο Europa League, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αυτό τόνισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο πλαίσιο της βράβευσης του Όγκνιεν Βράνιες ως MVP της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αρχικά, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» δήλωσε για τον Βόσνιο αμυντικό στην κάμερα της Nova: «Το σημαντικό είναι να μπαίνουν τα γκολ. Ιδιαίτερο αυτό που πέτυχε ο Όγκνιεν. Ας βάζει και ένα γκολ από εδώ και στο εξής. Η ομάδα να κερδίζει και όλα καλά».

Όσον αφορά την επιθετική εικόνα της ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος υπογράμμισε: «Είναι σημαντικός ο πλουραλισμός. Τρομάζει ο αντίπαλος και δεν ξέρει από πού θα γίνει η ζημιά».

Καταλήγοντας,μίλησε για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa League: «Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές το έχουν δείξει ότι αντέχουν. Θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και οφείλουν να το κάνουν. «Γλυκός» αποκλεισμός δεν υπάρχει, αυτό πέρασε. Τη Δευτέρα έχουμε ένα σημαντικό ματς. Να δώσουμε το 100% στα ματς και είμαι αισιόδοξος ότι θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x