Super League 2

Λύση για τη Ριζούπολη ζητά ο Απόλλων

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο της Ριζούπολης κάνει γνωστά ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος καλεί τις δημοτικές Αρχές να βρουν λύση στο θέμα του αγωνιστικού χώρου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο της Ριζούπολης κάνει γνωστά ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος καλεί τις δημοτικές Αρχές να βρουν λύση στο θέμα του αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της χρησιμοποιώντας το γήπεδο του Ακράτητου ως προπονητήριο. Δυστυχώς για την ομάδα μας, συνεχίζει να βασανίζεται στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Λιοσίων.

Σήμερα ανακοινώνουμε την τριετή μίσθωση ιδιωτικού προπονητηρίου στη Βάρη, το οποίο βρίσκεται μακριά από την έδρα της ομάδας μας αλλά καλύπτει τις απαιτήσεις του προπονητικού team.

Σχετικά με το θέμα της Ριζούπολης ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Βρισκόμαστε στις 23 Ιουλίου και η ομάδα δεν έχει συμφωνία σχετικά με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη για τους παίκτες μας η χρήση του γηπέδου.

Ο χρόνος είναι ανεπαρκής για να ανακατασκευαστεί ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης. Οι συζητήσεις με το Ερασιτέχνη έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και οριστική ρήξη.

Ο Ερασιτέχνης με τις σημερινές συνθήκες έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη Ριζούπολη για να στεγάσει τις ακαδημίες του. Εμείς, όμως, έχουμε ελάχιστο χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημά μας και να κλείσουμε γήπεδο που θα εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για την ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες μας.

Γι’ αυτό ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έχουμε αποφασίσει να σταματήσουμε κάθε διαπραγμάτευση με τον Ερασιτέχνη και να βάλουμε για φέτος ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση του γηπέδου της Ριζούπολης.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και ώρα 18.00 ανοικτή συνάντηση – συζήτηση των φιλάθλων του Απόλλωνα στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΑΕ στη Λ. Κηφισίας 64Β (Μαρούσι) στο εμπορικό κέντρο Polis.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x