Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα, δεν έχουμε το εύκολο γκολ»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά ο Άκης Μάντζιος, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ!

Όλα κόντρα πάνε στον Απόλλωνα Σμύρνης τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας ανέφερε πως στα τελευταία ματς υπάρχουν αρκετές αντιξόοτητες και αναποδιές, ενώ τόνισε πως από την ομάδα του λείπει το εύκολο γκολ.

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, υπήρχε πολύ πίεση όλη την εβδομάδα πριν το ματς. Μπήκαμε δυνατά αλλά δυστυχλως στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο αντίπαλος, δεχθήκαμε το γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είμασταν καλοί, χάθηκε και η ψυχολογία που είχαμε στο ξεκίνημα. Φάνηκε ότι η ομάδα ήταν αγχωμένη. Δυστυχώς τα δοκάρια δεν μπήκαν, τότε θα μιλάγαμε πιθανότατα για διαφορετικό ματς. Η ομάδα έμεινε ξανά από νωρίς με δέκα παίκτες και το έργο ματς έγινε πιο δύσκολο. Ίσως στο τέλος με τον Κονέ να μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Υπάρχει απογοήτευση αλλά η ομάδα πρέπει να ηρεμίσει και να συγκεντρωθεί για το ματς με Λιβαδειά»
, είπε αρχικά.

Για το ότι ο Απόλλων έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος: «Όταν έχουν περάσει πέντε ματς και δεν έχει το εύκολο γκολ, φαίνεται ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Παίξαμε τέσσερα δύσκολα ματς στην αρχή, πήραμε δύο πόντους τους οποίους κανείς δεν περίμενε να τους πάρουμε. Παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα με τον ΠΑΟΚ παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες, ενώ παίξαμε και ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο κομμάτι του εύκολου γκολ, μάλλον... δεν το έχουμε. Έχουμε αρκετές αντιξόοτητες και αναποδιές στα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή μας πάνε όλα κόντρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x