Γαλλία

Μάνατζερ Βεράτι: «Στην Παρί δε μπορεί να κερδίσει πολλά»

Ο Μάρκο Βεράτι είναι παίκτης "πολυεργαλείο" που πολλές ομάδες θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποια, όμως, θα καταφέρει να κάνει δικό της τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν;

"Κόκκινος συναγερμός" ήχησε στα αυτιά των ανθρώπων της Παρί μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του Μάρκο Βεράτι. Ο πελάτης του αποτελεί το "διακαή" πόθο των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης και, παρότι ορισμένες είναι αυτές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, είναι δεδομένο πως οι περισσότερες έχουν εξετάσει την περίπτωσή του.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο και είναι ικανότατος στη δημιουργία παιχνιδιού, λόγω των επιτυχημένων πασών του. Είτε αυτές είναι κοντινές, είτε είναι μακρινές ο Βεράτι δύσκολα κάνει λάθος μεταβιβάσεις, ενώ ταυτόχρονα φέρνει εις πέρας και τα αμυντικά του καθήκοντα με μεγάλη επιτυχία.

«Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, καθώς ο Βεράτι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο ίδιος θέλει να κερδίζει ευρωπαϊκούς τίτλους και, όσο βρίσκεται στην Παρί, αυτό είναι σχετικά δύσκολο. Είναι πέντε χρόνια στο Παρίσι και πλέον καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα προτιμήσει να κάτσει εκεί και να παίρνει πολλά λεφτά χωρίς να κερδίζει τίτλους στην Ευρώπη ή θα πάει κάπου που θα παίρνει λιγότερα, αλλά θα κατακτάει τίτλους;» αναρωτήθηκε αρχικά ο μάνατζερ του Ιταλού διεθνούς, σχετικά με το άμεσο μέλλον του πελάτη του.

Συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως: «Είναι δεδομένο πως όποια ομάδα αποφασίσει να τον αγοράσει, θα πρέπει να πληρώσει πολλά λεφτά για να "σπάσει" το συμβόλαιό του. Πάντως, αυτό δεν είναι ζήτημα πιστεύω, μιας και αν αποφασίσει να φύγει θα επιλέξει κάποια μεγάλη ομάδα που, αν μη τι άλλο, θα έχει τα λεφτά που απαιτούνται από την Παρί».

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x