Europa League

Μανιάτης: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από την Άντερλεχτ»

Για το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ μίλησε σε βελγικό Μέσο ο Γιάννης Μανιάτης, τονίζοντας την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων».

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού έναντι της Άντερλεχτ τόνισε σε βέλγικο Μέσο ο Γιάννης Μανιάτης, ενόψει του ματς για το Europa League, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της τωρινής του ομάδας με τον σύλλογο των Βρυξελλών.

Ο διεθνής μέσος της Σταντάρ Λιέγης αναφέρθηκε στο ματς της πρώην ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Άντερλεχτ».

Όσο για το ντέρμπι της ομάδας της Λιέγης με τον σύλλογο των Βρυξελλών σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονώ να ζήσω. Υπάρχουν και στην Ελλάδα τόσο μεγάλες αντιπαλότητες. Ελπίζω αν αγωνιστώ στο Άστριντ Παρκ, όπου έχω παίξει με τον Ολυμπιακό. Είχαμε νικήσει 0-3, αλλά είναι αλήθεια πως το σκορ δεν αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Δεν πιστεύω πως θα είναι ευκολότερο το έργο μας, επειδή ο αντίπαλος θα είναι κουρασμένος απ’ το ματς του Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x