Stoiximan Super League

Μανθάτης σε Ρέτσο: «Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έχεις κάνει για μένα»

Το δικό του «αντίο» στον Παναγιώτη Ρέτσο μέσω Instagram είπε ο Γιώργος Μανθάτης, που του είπε και «ευχαριστώ» για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Μανθάτη:

«Λοιπόν φίλε μου... Ένα όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά έγινε πραγματικότητα! Να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα, ήταν αυτό που πάντα ονειρευόμασταν, ε να λοιπόν που το καταφέραμε!!

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πρωτοθυμηθώ: η πρώτη ανάμνηση μου είναι με τον πατέρα σου που μας πήγαινε στο τουρνουά του Κενταύρου και φεύγαμε από το σπίτι 7 το πρωί και στο ράδιο έπαιζε derty fm και παρακαλούσαμε να το αλλάξει!

Έχω πάρα πολλά να πω, όμως το πιο σημαντικό είναι ένα! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα εντός και έκτος γηπέδου, είσαι σπάνιος άνθρωπος και αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστό! Σ' αγαπάω πολύ grace.

Εις το επανιδείν...».


Λοιπον φιλε μου.. Ενα ονειρο που ειχαμε απο μικρα παιδια εγινε πραγματικοτητα! Να παιξουμε μαζι στην πρωτη ομαδα, ηταν αυτο που παντα ονειρευόμασταν ε να λοιπον που το καταφεραμε!! Δεν ξερω πραγματικα τι να πρωτοθυμηθώ η πρωτη αναμνηση μου ειναι με τον πατερα σου που μας πηγαινε στο τουρνουα του κενταύρου και φευγαμε απο το σπιτι 7 το πρωι και στο ραδιο επαιζε derty fm και παρακαλουσαμε να το αλλαξει ??????. Εχω παρα πολλα να πω, ομως το πιο σημαντικο ειναι ενα! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα οσα εχεις κανει για εμενα εντος και εκτος γηπεδου, εισαι σπανιος ανθρωπος και αυτο ειναι που σε κανει ξεχωριστο! Σαγαπαω πολυ grace?? Εις το επανιδείν...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Manthatis (@giorgosmanth) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x