Europa League

Μαρίνος στον ΣΠΟΡ FM: «Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος αγωνίζεται στο βελγικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σαρλερουά.

Δύσκολη είναι για τον Στέργο Μαρίνο η κλήρωση της ΑΕΚ απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Σαρλερουά φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Διονύση Δεσύλλα, όπου τόνισε πως ο βελγικός σύλλογος είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με τρομερή ποιότητα, η οποία έχει ωστόσο αδύνατα σημεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ένωση.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της αντιπάλου της ΑΕΚ, ξεχωρίζοντας τον αριστερό οπισθοφύλακα Ιθκιέρδο και τον κεντρικό χαφ, Βόρμερ αλλά στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Τέλος σχετικά με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως είχε μία ιδιαίτερα δύσκολη κλήρωση απέναντι στην Μπιλμπάο, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα με σχέδιο η οποία στηρίζεται στην συνολική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την Κλαμπ Μπριζ:
«Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει τρομερή ποιότητα και είναι μια δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ αλλά έχει και αδύνατα σημεία. Είναι πολύ επιθετική ομάδα και αφήνει χώρους στην άμυνα τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ένωση στην αντεπίθεση».

Για την έδρα της βελγικής ομάδας:
«Πρόκειται για μία από τις καλύτερες έδρες στο Βέλγιο. Οι οπαδοί της κάνουν πολύ θόρυβο, όχι όπως στην Ελλάδα, ωστόσο αναμένεται να είναι κατάμεστη».

Για το ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν:
«Βασίζεται σε παίκτες με τρομερά στοιχεία. Ο Ιθκιέρδο είναι ένας παίκτης ταχύτατος με καλή ντρίμπλα που του αρέσει να συγκλίνει όπως ο Ρόμπεν. Ένας άλλος είναι ο Μποναβεντούρ ο Νιγηρινιανός. Ο Ραφαέλο, ο Βόσεφ. Ο Βόρμερ ένα μηχανάκι στο κέντρο που αναλαμβάνει να εκτελεί και τα στημένα. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στο Βέλγιο, ωστόσο υπάρχουν αδυναμίες που πρέπει να εκμεταλλευτεί».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Είδα το πρώτο ματς με την Καμπάλα στη Λεωφόρο. Μου άρεσε αυτό που είδα. Μια οργανωμένη ομάδα με σχέδιο. Με αυτά τα στοιχεία πρέπει να συνεχίσει. Έχει μία αρκετά δύσκολη κλήρωση με την Μπιλμπάο, αλλά ο Παναθηναϊκός φέτος θα στηριχτεί στο σύνολο».

Για την ομάδα του τη Σαρλερουά:
«Παίξαμε την πρώτο ματς την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς ξεκινήσαμε με νίκη. Όλα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x