Γαλλία

Εκλεκτός της Μαρσέιγ για τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή ο Μπενατιά!

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μεχντί Μπενατιά αποτελεί τον επικρατέστερο για να αναλάβει το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή της Μαρσέιγ.

Οι τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν έντονες για τη Μαρσέιγ, που προχώρησε στην αντικατάσταση του Μαρθελίνο από τον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ λίγο έλειψε να μείνει χωρίς... στελέχη μετά από διαμάχες με τους οπαδούς.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, ωστόσο, έδειξε να μπαίνει σιγά σιγά σε μια σειρά, αν και είναι πιθανό πως σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξει και ποδοσφαιρικό διευθυντή.

Βλέπετε, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα παρουσιάζεται ως μη θετικός στο να συνεχίσει να εργάζεται στους Μασσαλούς, με τον πρόεδρο, Πάμπλο Λονγκόρια, να ψάχνεται για τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του.

Και σύμφωνα με το Foot Mercato, η αναζήτηση έχει καταλήξει στον Μεχντί Μπενατιά!

Ο Μαροκινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρσέιγ αλλά εντέλει ξεχώρισε σε Ουντινέζε, Ρόμα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2021, στα 34 του χρόνια, και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αυτό χάρη και στο γεγονός ότι μιλά άπταιστα γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά, ενώ ήδη έχει στο παλμαρέ του τη μετακίνηση του Ουναχί στη Μαρσέιγ - όντας παράλληλα εκπρόσωπος του ταλαντούχου Μιλό της Στουτγκάρδης.

Μένει λοιπόν να δούμε εάν το ενδιαφέρον από πλευράς Μασσαλών θα μετουσιωθεί σε κρούση στον Μπενατιά, και φυσικά ποια θα είναι η απάντησή του...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x