Γερμανία

Ματέους για Γκέτσε: «Κανείς δεν τον θέλει»

O Μάριο Γκέτσε έχει χάσει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα ύστερα από τη θητεία του στη Μπάγερν Μονάχου, με τον θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου Λόταρ Ματέους να τον χαρακτηρίζει... παλαίμαχο.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Λίβερπουλ βρίσκεται σε συζητήσεις με Ντόρτμουντ και Γκέτσε για μία πιθανή μεταγραφή του νεαρού άσου.

Όταν ζητήθηκε η γνώμη του Λόταρ Ματέους για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα εκείνος τόνισε πως: «Μπορεί να ακουστεί σκληρό, όμως αν ο Γκέτσε αποτύχει να προσαρμοστεί στη Ντόρτμουντ, καλύτερα να πάει στην Κίνα».


Ο μόλις 24 ετών παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται σε πτωτική πορεία ύστερα από την ανεπιτυχή θητεία του στο Μόναχο, με την επιστροφή του στο «Signal Iduna Park» να μη του εξασφαλίζει την αγωνιστική του ανάκαμψη μέχρι τώρα.

Ο Γερμανός θρύλος μίλησε και για μία πιθανή μεταγραφή του Γκέτσε σε άλλη ομάδα της Bundesliga, λέγοντας: «Δε μπορεί να παίρνει τα ίδια χρήματα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ, ενώ ακόμη δεν ταιριάζει στη Λεβερκούζεν».

Τέλος ανέφερε: «Ομάδες της ελίτ δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν για αυτόν. Είναι πολύ αργός και η ταχύτητα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο πως στην περίπτωση του Μάριο Γκέτσε κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα, προκειμένου να επανέλθει στα παλιά του στάνταρ».

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x