Γερμανία

«Ματιές» σε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Μπαγερν

Τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έβαλε στο στόχαστρό της η Μπάγερν Μονάχου, που έστειλε σκάουτερ στο «Ολίμπικο» στον αγώνα της Λάτσιο απέναντι στην Τζένοα για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A(17/9).

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να βρίσκεται ακόμη στις αρχές της, αλλά αυτό δεν στερεί το δικαίωμα από την Μπάγερν Μονάχου να σχεδιάζει τις μεταγραφές της, ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο να βρίσκεται στο στόχαστρό της.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας «calciomercato.com» αναφέρει πως οι Βαυαροί στον πρόσφατο αγώνα των «λατσιάλι» στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με την Τζένοα (3-2) την περασμένη Κυριακή, έστειλαν σκάουτερ για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Ο διεθνής παίκτης, που αποτελεί ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη του ρωμαϊκού συλλόγου, αποκτήθηκε από την Γκενκ έναντι 18 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με το δημοσίευμα των Ιταλών να συμπληρώνει πως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται, επίσης, για τον παίκτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x