Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Με αυτή την ΚΕΔ δεν γινόμαστε ουρά του Ολυμπιακού;»

Απορούν στον Παναθηναϊκό με την άρνηση των «3» για συζήτηση των προτάσεων που τέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Όπως έγινε γνωστό, οι 3 «μεγάλοι» και ο Γιώργος Σπανός, ως εκπρόσωπος των 12 απάντησαν αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού να γίνει συνάντηση και να συζητηθούν στη Λίγκα οι προτάσεις που έθεσε χθες ο Χρήστος Παναγόπουλος στον Γιώργο Γκιρτζίκη. Αυτές περιελάμβαναν αλλαγές στη σύνθεση της ΚΕΔ, κατά κύριο λόγο. Ο Γιώργος Μποροβήλος ενημέρωσε την πράσινη ΠΑΕ ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού», γεγονός που προκαλεί εντύπωση.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από τους «πράσινους», με ανακοίνωση που θα εκδοθεί επί του θέματος. Στην παρούσα φάση, από την πλευρά του «τριφυλλιού» τονίζεται ότι πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να αλλάξει η υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ και να μη γίνει ο καταρτισμός των πινάκων για το νέο πρωτάθλημα από τους Βασάρα και Σωμαρακάκη. Γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν στην ΠΑΕ και γι’ αυτό συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στον οποίο, άλλωστε, τόνισαν κατ’ επανάληψη ότι δεν θα τον στηρίξουν στις εκλογές.

Οι «πράσινοι», μάλιστα, δείχνουν να απορούν με τη στάση του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι ο δικέφαλος ήθελε ενημέρωση για τη συνάντηση που έγινε. Κι’ αυτό γιατί, όπως σας γράψαμε, δεν έγινε κάποιο ραντεβού για… σύσφιξη σχέσεων, αλλά για να γίνει σαφές στον Γκιρτζίκη ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει η ΚΕΔ. Αυτή είναι η προτεραιότητα για τους «πράσινους», ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι εκλογές της ΕΠΟ είναι τον Οκτώβριο, πολύ μετά δηλαδή από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Μάλιστα από το «τριφύλλι» προσθέτουν: «Με το να συνεχίζει να υπάρχει η ΚΕΔ του Βασσάρα και του Σωμαρακάκη, δεν γινόμαστε ουρά του Ολυμπιακού;»

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη αντίδραση από τον Παναθηναϊκό για την άρνηση των «μεγάλων» στο αίτημα για συζήτηση των προτάσεων που έγιναν στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x