Stoiximan Super League

Με Βράνιες-Αλμέιδα, αλλά χωρίς Τσιγκρίνσκι η αποστολή της ΑΕΚ

Δίχως τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα αγωνιστεί τελικά η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μέσα οι Βράνιες-Αλμέιδα.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα τέθηκε ο Ογκνιέν Βράνιες και είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Βόσνιος είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, όπως ήταν αρχικά και με τον Παναιτωλικό, αλλά στη συνέχεια κόπηκε επειδή δεν είχε βγει το δελτίο του. Ωστόσο, πλέον έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα οι άνθρωποι της Ένωσης και ο 27χρονος αμυντικός έχει μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Τομ Τομσκ.

Εντός είναι και ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκίνσκι. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βράνιες, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

Η αποστολή


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x