Stoiximan Super League

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ - «Μέσα» Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε ο Γκόικο Τσίμιροτ που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Κανονικά οι νεοαποκτηθέντες Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο.

Με τους δύο νεοαποκτηθέντες, Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο, θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Ντόριαν Λεβέκ, Εβγέν Σάκχοφ, Κάρλος Σαμπράνο, Γκόικο Τσίμιροτ, και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Από την πλευρά του, ο Χοσέ Κάνιας υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουμάνο προπονητή.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού έκαναν προθέρμανση, στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην τακτική με τον προπονητή, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις. Το φινάλε περιελάμβανε δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x