Stoiximan Super League

Με πολλές απουσίες, νέα πρόσωπα και όνειρα για διατήρηση των κεκτημένων ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ

Ο νταμπλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη νέα σεζόν την Τετάρτη στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων, όμως με πολλές απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με αρκετές απουσίες και κάποια νέα πρόσωπα ξεκίνησε την Τετάρτη στη Νέα Μεσημβρία η νέα σεζόν για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» παίκτες να δείχνουν έτοιμοι και «διψασμένοι» να διατηρήσουν τον «Δικέφαλο» στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου την επόμενη σεζόν.

Το πρώτο φετινό πρόγραμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν προσαρμογής και περιελάμβανε κάποιες δρομικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς και μεγάλους χώρους, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Από τη Νέα Μεσημβρία απουσίασαν οι διεθνείς Πέλκας, Πασχαλάκης, Λημνιός, Κάτσε, Ίνγκασον και Σφιντέρσκι. Οι πρώτοι πέντε θα ενσωματωθούν στην ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα και θα είναι στην αναχώρηση για την Ολλανδία, ενώ ο διεθνής Πολωνός επιθετικός θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου.

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Ζοσέ Μαουρίσιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε για πρώτη φορά στο γήπεδο τα νέα του αποκτήματα, Λάζαρο Λάμπρου, Νίκο Μελίσσα, Ενία Μιχάι, Δημήτρη Μελιόπουλο, Ζίφκο Ζίφκοβιτς και Σόουζα να δίνουν το «παρών».

Την Πέμπτη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x