Champions League

Με το δεξί αλλά έδωσε δικαιώματα η ΤΣΣΚΑ (video)

Τους τρεις βαθμούς πήρε στην έδρα της Ανζί (3-1) η ΤΣΣΚΑ στην πρεμιέρα της στο ρωσικό πρωτάθλημα. Έδωσε δικαιώματα στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος της Ένωσης. Σκόραρε ο Νάτχο.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ρωσικό πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς πέρασε 3-1 από την έδρα της Ανζί.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’προκριματικό γύρο του Champions League ήταν το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, όταν ο Βασίν πήρε ανενόχλητος τα βήματα και με ωραίο άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κόρνερ.

Μετά το γκολ, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την «ομάδα του στρατού» καθώς οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν, με αποτέλεσμα ο Τζαγκόεφ και η παρέα του να βρίσκουν πιο εύκολα χώρους. Τα θεμέλια της νίκης για την ΤΣΣΚΑ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 49’ ο Γκόλοβιν με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.

Τα λεπτά στο παιχνίδι περνούσαν «σβηστά». Η Ανζί ξαναμπήκε στο ματς από το πουθενά… καθώς έπειτα από πρέσινγκ ψηλά (σ.σ κάτι το οποίο δουλεύει πολύ και ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ) έγινε το λάθος, ο Μάμτοφ έκλεψε, έσπασε κάθετα στον Μαρκέλοφ, ο οποίος τελείωσε άψογα την φάση μπροστά στον Ακινφέεφ. Μετά τη μείωση του σκορ, το ματς έγινε ροντέο.

Η ΤΣΣΚΑ ένιωσε για πρώτη φορά πίεση στα μετόπισθεν και η Ανζί άρχισε να αγχώνει επικίνδυνα την τριάδα της άμυνας. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε κάνει και το 2-2 στο 72’, όμως ο Κατσάεφ έστειλε την μπάλα δίπλα απ’ την εστία με δυνατό σουτ βολέ. Οι γηπεδούχοι ενθουσιάστηκαν υπερβολικά, ανοίχτηκαν και τελικά έκαναν το λάθος στα μετόπισθεν. Ο Φιμπέλ ανέτρεψε τον Νάτχο στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε σωστά την «άσπρη βούλα» και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ καθάρισε την δουλειά για την ΤΣΣΚΑ αναλαμβάνοντας την εκτέλεση (79’).



Πώς έπαιξε (3-5-2): Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ακινφέεφ, έχοντας μπροστά του τους Βασίν, Αντρέι και Βασίλι Μπερεζούτσκι. Μπακ-χαφ ήταν οι Σκενίκοφ (αριστερά) και Φερνάντες (δεξιά). Ανάμεσά τους αγωνίστηκαν οι Νάτχο και Βέρνμπλουμ, ενώ λίγο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο έπαιξε ο Γκόλοβιν. Στην επίθεση το δίδυμο ήταν οι Τζαγκόεφ και Βιτίνιο.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x