Αγγλία

Μέιτλαντ-Νάιλς: «Δεν στεναχωριέμαι για τις αμυντικές μου επιδόσεις, αλλά προσπαθώ να τις βελτιώσω»

Είναι λογικό όντας μέσος να μην αποδίδει τόσο καλά ως αμυντικός, σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, ο οποίος υφίσταται αρκετή κριτική.

Θέση απέναντι στην κριτική που του ασκείται για τις αμυντικές του επιδόσεις πήρε ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς, τονίζοντας το ότι όντας μέσος είναι λογικό να μην αποδίδει τόσο καλά στα μετόπισθεν. Οπότε, αν και δεν πολυστεναχωριέται -όπως τόνισε-, εντούτοις προσπαθεί να βελτιωθεί.

«Είμαι μέσος. Αγωνίζομαι είτε στο κέντρο, είτε στα πλάγια. Είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Δεν είμαι αμυντικός, οπότε δεν πολυστεναχωριέμαι για το αν οι αμυντικές μου επιδόσεις δεν είναι καλές. Ωστόσο, είναι κάτι που προσπαθώ να βελτιώσω και έχω μάθει πολλά τα τελευταία χρόνια», τόνισε στο «Sky Sports» ο 22χρονος δεξιός χαφ της Άρσεναλ.

Τη φετινή σεζόν ο Μέιτλαντ-Νάιλς έχει αναλάβει την κάλυψη του κενού του Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Γενάρη. Όμως, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων και έτσι γίνεται δέκτης έντονης κριτικής. Πάντως,ο ίδιος προσπαθεί για το καλύτερο.

«Η αλλαγή δεν θα έρθει από τη μία μέρα στην άλλη. Εάν ήμουν αμυντικός από μικρός και οι αμυντικές μου επιδόσεις δεν ήταν καλές, τότε θα κατανοούσα την κριτική. Προσπαθώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου και τον προπονητή μου», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νεαρός μπακ-χαφ.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μέιτλαντ-Νάιλς παραδέχτηκε ότι προτιμάει να αγωνίζεται σε άμυνα με πέντε ποδοσφαιριστές, αφού έτσι του δίνεται η δυνατότητα να παίζει πάνω στη γραμμή. Επίσης, ρωτήθηκε τόσο για το αν ανησυχεί με την αναμενόμενη επιστροφή του Έκτορ Μπεγερίν, όσο και για το μέλλον του στην Άρσεναλ εν γένει.

«Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Προφανώς θέλω να παίζω όσα πιο πολλά παιχνίδια γίνεται. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα, αλλά ο μάνατζέρ μου θα αποφασίσει για το μέλλον μου. Εγώ απλώς πρέπει να προπονούμαι και να δουλεύω σκληρά ώστε να ανταμειφθώ», κατέληξε ο Μέιτλαντ-Νάιλς.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x