Stoiximan Super League

Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για Ολυμπιακό και Χάσι!

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Μπέσνικ Χάσι να αναλάβει τον Ολυμπιακό! Πιθανώς και σήμερα να έχουμε ανακοινώσεις. Το τετ-α-τετ με τον Αρμάντο Ουσίγιος και το «πρέπει» για το Champions League.

Ο Μπέσνικ Χάσι παρακολούθησε με τον Αρμάντο Ουσίγιος τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ, σύμφωνα με την ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» και όλα δείχνουν ότι ο 45χρονος τεχνικός είναι αυτός που θ' αναλάβει το τιμόνι της ομάδας του λιμανιού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές γιατί θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες στο θέμα του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Αλβανός προπονητής.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να γίνει και μια τελευταία συνάντηση, ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του πρώην προπονητή της Λέγκια Βαρσοβίας.

Εκτός απροόπτου, μετά τη συνάντηση θα «πέσουν» και οι υπογραφές και οι πρωταθλητές Ελλάδος θα προχωρήσουν στην επίσημη ανακοίνωση.

Γίνεται όμως εύκολα αντιληπτό πως απ' τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμα υπογραφές, κανείς δεν μπορεί να πει 100% ότι ο Χάσι θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Αν λοιπόν στη σημερινή συνάντηση διευθετηθούν και τα τελευταία σημεία της συμφωνίας, τότε ο Χάσι θα υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα του λιμανιού, το οποίο θα είναι (σύμφωνα με πληροφορίες) για ένα συν ένα χρόνο, με την οψιόν ν' ανήκει στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Στην κουβέντα που είχε ο Αρμάντο Ουσίγιος με τον 45χρονο προπονητή, έγινε ξεκάθαρο απ' την πλευρά του νέου αθλητικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων», πόσο σημαντικό είναι για τους Πειραιώτες να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χάσι εξέφρασε, όπως είναι λογικό, την επιθυμία του να εργαστεί στον Ολυμπιακό και η σημερινή μέρα θα είναι (καθώς δείχνουν τα πράγματα) γεμάτη εξελίξεις για τους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε πως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει σε μεγάλο βαθμό για την ομάδα του λιμανιού, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκινούν σε εννιά μέρες την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν τις εξελίξεις (κι ενδεχομένως) και τις επίσημες ανακοινώσεις στη διάρκεια της σημερινής μέρας και δεν αποκλείεται να έρθει στη χώρα μας ο Αλβανός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x