Stoiximan Super League

Μέσα ο Ελ Καντουρί και αγώνας δρόμου για Άγιαξ

Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ ακολούθησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί και κάνει αγώνα δρόμου για το ματς κόντρα στον Άγιαξ.

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για το ματς της Τρίτης.

Επιπλέον, ο Πέδρο Ενρίκε ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αύξησε επίσης τις πιθανότητές του να είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα παρά το πρωινό της ώρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά όσο μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα, δουλεύει συνεχώς στον τομέα της τακτικής προκειμένου να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς που ζητάει προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολουθεί αγωγή, ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά και καταβάλλει προσπάθεια να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (06.08), όπως κι ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος επίσης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Τη Δευτέρα (05.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x