Γαλλία

Η απάντηση του Κελαϊφί στις δηλώσεις Μέσι: «Πανηγυρίσαμε ιδιωτικά την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Μία ελαφρώς διαφορετική εκδοχή από αυτή του Λιονέλ Μέσι σχετικά με την αναγνώριση που δεν έλαβε μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ Κελαϊφί.

Τη δική του ερμηνεία για την επιβράβευση προς τον Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έδωσε ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί, με αφορμή τις δηλώσεις του Αργεντινού για το θέμα.

Ο πρώην σούπερ σταρ της Παρί είχε παραχωρήσει δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι από όλους τους παίκτες της «Αλμπισελέστε», ήταν ο μόνος που δεν έλαβε κάποια αναγνώριση από τον σύλλογό του μετά τη νίκη επί της Γαλλίας στον τελικό του τουρνουά.

«Είναι ένα θέμα το οποίο συζητιέται πολύ από τον κόσμο. Δεν γνωρίζω τι είπε και τι δεν είπε», είπε αρχικά ο Καταριανός επιχειρηματίας, σύμφωνα με το Radio Monte Carlo.

«Όπως είδε όλος ο κόσμος, καθώς δημοσιεύσαμε και βίντεο, γιορτάσαμε το επίτευγμα του Μέσι στην προπόνηση, και το γιορτάσαμε και ιδιωτικά. Το κάναμε όμως με σεβασμό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε γαλλική ομάδα, και συνεπώς δεν θα ήταν εύκολο να κάνουμε πάρτι στο γήπεδο. Θα πρέπει να σεβαστούμε τη χώρα την οποία κέρδισε ο Λιονέλ, τους Γάλλους (πρώην) συμπαίκτες του, καθώς επίσης και τους οπαδούς. Ήταν και είναι όμως ένας απίστευτος παίκτης και ήμασταν πολύ περήφανοι γι’ αυτόν», έκλεισε ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x