Γενικά

Μίντιλαντ: Βελτιώθηκε η κατάσταση υγείας του Όλσον

Έχει ανακτήσει την κινητική του λειτουργία και τις λεκτικές του ικανότητες ο Κρίστοφερ Όλσον, αλλά ακόμη υπάρχει δύσκολος δρόμος μπροστά του.

Ενθαρρυντικά είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Κρίστοφερ Όλσον, που διαγνώστηκε με πολλαπλούς μικρούς θρόμβους αίματος και στις δύο πλευρές του εγκεφάλου του τον περασμένο μήνα.

Ο Σουηδός μέσος της Μίντιλαντ έχει ανακτήσει την κινητική του λειτουργία και τις λεκτικές του ικανότητες. Συνεχίζει να νσοσηλεύεται στο Hammel Neurocenter στη Δανία καθώς υποβάλλεται σε αποκατάσταση για μια σπάνια φλεγμονώδη πάθηση που επηρέαζε τα εγκεφαλικά του αγγεία.

«Η σωματική του πρόοδος είναι σημαντική και τώρα εκπαιδεύει ενεργά τη λειτουργία του περπατήματος και είναι σε θέση να τρώει ανεξάρτητα», ανέφερε η Μίντιλαντ για τον 28χρονο άσο. «Αν και οι γνωστικές προκλήσεις παραμένουν και η πρόγνωση για την πλήρη ανάρρωσή του παραμένει αβέβαιη, οι ειδικοί στο θεραπευτικό κέντρο ενθαρρύνονται από τα θετικά βήματα που έχει κάνει ο Κρίστοφερ».

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τον αγώνα του Κρίστοφερ ενάντια στην ασθένεια. Η θετική του στάση, το μαχητικό πνεύμα και η ακούραστη θέληση για νίκη αποτελούν έμπνευση για όλους μας», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Κλάους Στέινλεϊν.

Ο Όλσον, ο οποίος έχει 47 συμμετοχές με την εθνική Σουηδίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ και έχει παίξει επίσης στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και τη Άντερλεχτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x