Γερμανία

Μίλερ:«Έχουμε θυμό ακόμα μέσα μας»

Ο Τόμας Μίλερ, έσπασε την σιωπή του και αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει στην Μπάγερν την απώλεια του τίτλου στο Champions League, στέλνοντας την δική του πρόκληση για την νέα χρονιά.

Τον θυμό που κρύβουν μέσα τους και την απογοήτευση των τελευταίων μηνών σχολίασε ο Τόμας Μίλερ, σε γερμανικό περιοδικό. Ο άσος της Μπάγερν αποκάλυψε τις διαθέσεις των Βαυαρών που θα οδηγήσουν στην νέα εποχή του συλλόγου.

« Όλοι γνωρίζουμε ότι ο τίτλος μας ανήκε, ήταν δικός μας. Έχουμε θυμό μέσα μας και θα φανεί στο επόμενο Champions League, έχοντας όμως και την βοήθεια του νέου και φιλόδοξου προπονητή μας, Νίκο Κόβατς», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γερμανός διεθνής.

Τα τελευταία δυο χρόνια οι Μαδριλένοι έχουν αφήσει την Μπάγερν Μονάχου έξω από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: το 2017 στα προημιτελικά και το 2018 στα ημιτελικά. Ωστόσο ο Γερμανός διεθνής είχε εξήγηση: «Ο προημιτελικός κόντρα στην Ρεάλ ήταν “καταραμένος”. Μετά από αυτό το παιχνίδι η Ρεάλ κατέκτησε τελικά τον τίτλο. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο δυνατοί ήμαστε τα τελευταία δύο χρόνια, δεν μείναμε ποτέ μακριά από μεγάλα πράγμα και διοργανώσεις».

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x