Stoiximan Super League

Μιλιβόγεβιτς: «Αγάπησα και τον Ολυμπιακό»

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η αγάπη του, αλλά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του πως έχει δεθεί συναισθηματικά ΚΑΙ με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να είναι η ομάδα της καρδιάς του, αλλά μεγάλη θέση σε αυτή έχει αποκτήσει πλέον ΚΑΙ ο Ολυμπιακός, όπως εξομολογήθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη σερβική «Blic».

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να παίζεις κόντρα στον Αστέρα. Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές: έχω σπουδαίες αναμνήσεις από αυτή την ομάδα και είμαι χαρούμενος που θυμήθηκα πάλι τα παλιά. Έπαιξα δύο χρόνια εδώ και παρότι πήρα μόνο ένα Κύπελλο η παρουσία μου στον Αστέρα σημαίνει πολλά για μένα», δήλωσε για το φιλικό της Κυριακής.

Όσο για την πιθανότητα οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν σε επίσημο παιχνίδι, είπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν το αποφεύγαμε! Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα έπαιζαν μεταξύ τους δύο αγαπημένες μου ομάδες. Ωστόσο, αν συμβεί θα είμαι επαγγελματίας και θα τα δώσω όλα για την ομάδα που αγωνίζομαι. Τα συναισθήματα θα μπουν στην άκρη ασχέτως του αν αγαπώ τον Ερ. Αστέρα. Πρέπει πάντως να παραδεχθώ ότι αγάπησα και τον Ολυμπιακό, ειδικά με τις σχέσεις που έχει με τον Αστέρα».

Τέλος, για το αν παρακολουθεί την πορεία του Ερυθρού Αστέρα από την Ελλάδα, τόνισε: «Φυσικά και την παρακολουθώ. Έχει την καλύτερη ομάδα στη Σερβία, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα έχει φέτος την ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League και πιστεύω ότι με 2-3 καλές προσθήκες θα έχει αρκετές πιθανότητες. Αν φτιάξει ένα καλό, γεμάτο ρόστερ θα είναι πιο εύκολο να τα καταφέρει. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x