Stoiximan Super League

Μίλησε ξανά με Ερτό ο Στραματσόνι

Νέα επαφή με την πλευρά του Τομάς Ερτό φέρεται να έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού ο Γάλλος αμυντικός δείχνει να είναι ψηλά στη λίστα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Σε συζητήσεις με τέσσερις παίκτες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα είπε την προηγούμενη εβδομάδα στους ομογενείς της Αμερικής ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση επιθετικού (με τον Ιμπάρμπο να είναι θετικός), αμυντικού χαφ, αριστερού μπακ και κεντρικού αμυντικού. Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Αντρέα Στραματσόνι εξετάζει εκ νέου περιπτώσεις που είχαν απασχολήσει το «τριφύλλι» στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Μία από αυτές ήταν εκείνη του Τομάς Ερτό, όμως η Ουντινέζε δεν ήθελε να τον παραχωρήσει ως δανεικό τον Γενάρη. Ο Ιταλός τεχνικός, λοιπόν, είχε μία νέα επαφή με τον 28χρονο στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, καθώς η Ουντινέζε αξιώνει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Γάλλου άσου. Ενδιαφέρον για τον Ερτό έχουν εκδηλώσει επίσης η Λάτσιο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως ο Σταματσόνι «ποντάρει» στις καλές σχέσεις που έχει με την ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x