Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Εργάτης στο γήπεδο ο Στοϊλίκοβιτς»

Στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM φιλοξενήθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ανέλυσε κάθε πτυχή των Σέρβων που ήρθαν στην Ελλάδα ή απασχολούν τις ελληνικές ομάδες.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, γνωρίζει από πρώτο χέρι, τόσο το σερβικό ποδόσφαιρο, όσο και το ποδόσφαιρο της χώρας μας και είναι ίσως ο πλέον κατάλληλος, να «φωτίσει» σημαντικές πτυχές των Σέρβων που έχουν έρθει στις ελληνικές ομάδες, αλλά και εκείνων που βρίσκονται στο στόχαστρο των ελληνικών συλλόγων.

Μιλώντας στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα, μίλησε για τον Ούρος Τσόσιτς που τον ξέρει καλά από μικρό, καθώς και το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς και για τον Βούκοβιτς που θέλει ο Ολυμπιακός. Από το μικροσκόπιο του πέρασε φυσικά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αλλά και ο Στοϊλίκοβιτς που έχει ακουστεί για Παναθηναϊκό.

Όσα είπε για τον Στοϊλίκοβιτς που ακούστηκε για Παναθηναϊκό

«Είναι ένας δυνατός επιθετικός. Δεν είναι ψηλός, αλλά έχει καλό άλμα. Είναι ένας επιθετικός - εργάτης που κινείται εκτός κουτιού και ψάχνει χώρους. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, όχι τόσο καλός να παίζει με πλάτη στο τέρμα και να σπάει μπάλες όπως ας πούμε ο Μπεργκ. Είναι όμως γρήγορος, δυνατός, δεν πέφτει εύκολα και του αρέσει να βγαίνει εκτός περιοχής.

Είναι και αυτός μικρός και είχε καλή χρονιά στη Μπράγκα και το πορτογαλικό πρωτάθλημα που δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Ο Ουζουνίδης είχε κολλήσει καλά το δίδυμο Μπεργκ – Κλωναρίδη. Αλλά θα είναι λάθος να συγκριθεί όποιος έρθει με τον Μπεργκ. Στόχος του Μαρίνου, που είναι πολύ καλός προπονητής, σίγουρα θα διαλέξει ότι καλύτερο για την ομάδα του. Σίγουρα θα βρει τον κατάλληλο επιθετικό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x