Γενικά

Μιλόγεβιτς: «Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται με τον Ολυμπιακό»

Το σύνθημα για τον προσεχή αγώνα του Ερυθρού αστέρα με τον Ολυμπιακό στο Champions League έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά τη νίκη με 3-1 απέναντι την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Με αρκετά νέα πρόσωπα και πολλές δοκιμές παρατάχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας στο χθεσινό 3-1 κόντρα στην Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε πως ήθελε να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες του, ενώ τσέκαρε και κάποιους άλλους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

«Στην αρχή κάναμε αρκετές δοκιμές, κάναμε πολλές αλλαγές γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες που δεν είχαν παίξει για πολύ καιρό. Ήθελα να διαπιστώσω την κατάστασή τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να επιλέξω προσεκτικά και να ξεκουράσω ορισμένους παίκτες. Αν δεν υπήρχε περιορισμός για την χρησιμοποίηση αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα είχαμε ωφεληθεί περισσότερο από αυτό. Ήμασταν νευρικοί μέχρι την επίτευξη του πρώτο γκολ, παίξαμε με δύο κλασικούς σέντερ φορ που διευκόλυναν τη δουλειά μας. Πήραμε δικαίως τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας και πρόσθεσε:

«Όπως είπα και νωρίτερα, ήθελα να δω μερικούς ποδοσφαιριστές μου σήμερα, κάναμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Είμαι ικανοποιημένος για το πώς παίξαμε στο 33ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που είναι απίστευτο για τα δεδομένα. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να συνεχίσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, αφού ξεκουραστούμε μετά την Τσουκαρίτσκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x