Stoiximan Super League

Μην αδικεί τον εαυτό του ο Μιλιβόγεβιτς

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την εικόνα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο φιλικό τεστ του Ολυμπιακού με την Βέστερλο.

Από τη μέρα που ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όλοι οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε είχαν σε τεράστια εκτίμηση τον Σέρβο. Ο Μίτσελ ξεκινούσε από Ρομπέρτο και Μιλιβόγεβιτς την εντεκάδα των “ερυθρόλευκων”. Ο Βίτορ Περέιρα ζητά εδώ και δύο καλοκαίρια από τη διοίκηση της Φενέρ την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδος ν' αρνούνται την παραχώρηση του.

Ο Μάρκο Σίλβα, πριν αποφασίσει να φύγει απ' τον Ολυμπιακό είχε ζητήσει απ' τη διοίκηση του συλλόγου (κάτι σαν άτυπο...βέτο) να μην πωληθεί ο Σέρβος. Πάμε λοιπόν στο παρόν, ξεκαθαρίζοντας ότι και ο Βίκτορ στηρίζει πολλά στον διεθνή μέσο για τη νέα σεζόν. Ωστόσο οφείλει να σταθεί κάποιος στην επιπολαιότητα του Μιλιβόγεβιτς ή αν προτιμάτε στη χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισε τις δύο φάσεις που τελικά η Βέστερλο κατάφερε να σκοράρει τα δύο της γκολ στο φινάλε του ματς.

Αμέσως σε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού υπήρξαν «εικόνες» από ανάλογες φάσεις πέρυσι και πρόπερσι, που ο Μιλιβόγεβιτς δεν ήταν συγκεντρωμένος και αυτό στοίχισε στους «ερυθρόλευκους». Δείχνει ο διεθνής μεσοαμυντικός των πρωταθλητών ότι δεν μπορεί ν' αντιμετωπίσει το εύκολο λάθος που έχει στο παιχνίδι του και αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό θέμα για τον Ολυμπιακό, που έχει πάρει πολλά από τον Σέρβο τα δύο προηγούμενα χρόνια αλλά έχει παράλληλα “πληγωθεί” από μεγάλα του λάθη και μάλιστα σε σημαντικά ματς.

Ο Μιλιβόγεβιτς είναι παίκτης που αδικεί τον εαυτό του με την ευκολία που μπορεί να κάνει το λάθος και μάλιστα σε στιγμή που να μην το περιμένει κανείς. Το ζητούμενο για τον Σέρβο άσο είναι να βρει ο ίδιος τον τρόπο ν' αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη συγκέντρωση τα παιχνίδια. Αν το πετύχει και τον εαυτό του θα βοηθήσει και την ομάδα του.

Ο Βίκτορ είδε πάντως στη νίκη επί της Βέστερλο και ωραία πράγματα απ' την ομάδα του, όπως για παράδειγμα την προσπάθεια που έκαναν ο Μανθάτης και ο Ανδρούτσος. Είδε και πάλι τον Πουλίδο να δείχνει μεγάλη διάθεση και να σκοράρει έστω και με πέναλτι. Είδε επίσης και τον άλλο επιθετικό της ομάδας του, τον Ιντέγε να βρίσκει δίχτυα. Είδε όμως και χαλάρωση στο φινάλε που σίγουρα δεν του άρεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x